Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ WTM 2017 ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

 

Στη διεθνή τουριστική έκθεση «World Travel Market-WTM» του Λονδίνου, που θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, βρίσκεται η Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής μαζί με 5.000 εκθέτες από περισσότερες από 180 χώρες.

Από το περίπτερο της Χαλκιδικής πέρασε και η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού, Ευρυδίκη Κουρνέτα.

Στην έκθεση βρίσκεται και ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος αναλαμβάνει σε λίγες μέρες τα καθήκοντά του στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το 2017 καταγράφεται νέα διψήφια αύξηση στις αφίξεις Βρετανών τουριστών στην Ελλάδα, που αναμένεται να ξεπεράσουν τα 3 εκατομμύρια. Για το 2018, οι μέχρι στιγμής προκρατήσεις από τη Βρετανία κινούνται σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα από το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Σε συνέντευξη Τύπου ,στο χώρο της WTM, η Υπουργός ανέπτυξε την εθνική τουριστική πολιτική για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, που υλοποιείται ήδη με επιτυχία. Παρουσίασε ειδικότερα τους στρατηγικούς στόχους και τις ενέργειες που έχουν γίνει και ισχυροποιούν το διεθνή ρόλο της Ελλάδας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

 

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.gr, 7/11/2017]

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ by admin Posted in ΘΕΜΑΤΑ

Σχόλια - Προσθήκη σχολίου

You must be logged in to post a comment.