ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ SCHAUINSLAND-REISEN

Μετά από 15 χρόνια η Χαλκιδική μπαίνει ξανά στο χάρτη των πτήσεων τσάρτερ από τη γερμανική αγορά, με τη νέα αεροπορική εταιρία SUNDAIR και τη βοήθεια του γκρούπ των εταιρειών MTS Globe – OTS Globe: πρώτη πόλη το Βερολίνο με 2 πτήσεις την εβδομάδα.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, αρωγός της Schauinsland–Reisen μέσω σημαντικών συμφωνιών των μελών της για το 2018-2019, δείχνει το δρόμο με εξωστρέφεια, με συνέργειες (μέσω του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής) και με πρωταγωνιστικό ρόλο τις επενδύσεις για την επόμενη διετία.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση «Περιμένουμε το ίδιο να πράξει η Πολιτεία και η Αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους: φράγμα Χαβρία,  οδικά δίκτυα Σιθωνίας και Θεσσαλονίκης-Αγίου Όρους, ενίσχυση του προσωπικού της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής, πλήρη απόδοση των ανταποδοτικών τελών. Στόχος είναι η επιμήκυνση της σαιζόν, περισσότερες θέσεις εργασίας, καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα για όλους»!

Η  Schauinsland-reisen

Σε ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει: » Η εταιρία Schauinsland–Reisen από το καλοκαίρι 2018 επεκτείνει περαιτέρω το πρόγραμμα της στην Χαλκιδική. Ήδη από το 2017 η   είναι ο Νο 1 γερμανικός οργανισμός ταξιδιών στην Χαλκιδική. Η Ελλάδα με 29% αύξηση είναι στους νικητές της σαιζόν. Στην Χαλκιδική, η Schauinsland Reisen είναι ήδη  ο πιο σημαντικός γερμανικός οργανισμός ταξιδιών, και για να παραμείνει έτσι και το 2018 επεκτείνουμε περαιτέρω το πρόγραμμα μας.

Η Sundair, μια νέα γερμανική αεροπορική εταιρία, στην οποία συμμετέχει η Schauinsland με 50%, από το καλοκαίρι 2018 θα πετάει 2 φορές την εβδομάδα από το Berlin-Tegel προς την Θεσσαλονίκη,  μεταφέροντας  παραθεριστές».

Η  Schauinsland-reisen κατατάσσεται, τόσο πανευρωπαϊκά, όσο και στη Γερμανία, στις σημαντικότερες τουριστικές επιχειρήσεις. Στη γερμανική αγορά κατατάσσεται στην 6η θέση των εταιριών διοργάνωσης τουριστικών ταξιδιών. Σήμερα αυτή η μεσαία εταιρία (για τα γερμανικά δεδομένα) και μη εξαρτώμενη από πολυεθνικές με έδρα το Duisburg, προσφέρει πάνω από 60 προορισμούς – εγγύς και μακρινούς – με άνω των 1.100.000 πελατών (στην Ελλάδα ξεπερνά τούς 200.000) και η τάση είναι αυξανόμενη.

Η Schauinslandreisen έχει μια σχεδόν 100ετη επιχειρηματική ιστορία. Ο Gerald Kassner, μοναδικός ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος, ο τρίτος της γενιάς, μαζί με τους περισσότερους από 400 συνεργάτες του επενδύουν με συνέπεια στη λειτουργία τουριστικών γραφείων με καλή προσβασιμότητα και εγγύτητα προς τους πελάτες.

 

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 18/10/2017]

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ by admin Posted in ΘΕΜΑΤΑ

Σχόλια - Προσθήκη σχολίου

You must be logged in to post a comment.