Ο ΠΡΟΑΘΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ

Πανιά για τη βιετναμέζικη τουριστική αγορά άνοιξε ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού, που φιλοδοξεί να κάνει τις ομορφιές της ανατολικής Χαλκιδικής γνωστές στη μακρινή αυτή χώρα.

Ο οργανισμός, με όπλα του τα χαρτογραφημένα πακέτα πολιτιστικών περιηγήσεων, που οδηγούν τον επισκέπτη από το αρχαιολογικό πάρκο της Αμφίπολης στα Αρχαία Στάγειρα, τον Άθωνα, τα Σιδηροκαύσια και τη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε οκτώ επισκέψεις στην πόλη Ho Chi Minn (Σαϊγκόν), κατά τη διάρκεια των οποίων παρουσίασε ης δυνατότητες της εν λόγω διαδρομής. Φωτογραφικό υλικό, video, εικόνες και έντυποι θεματικοί κατάλογοι εμπλούτισαν τον ειδικό πληροφοριακό φάκελο, ο οποίος παραδόθηκε στους Βιετναμέζους επαγγελματίες.

Η επιλογή προσέγγισης αυτής της ασιατικής χώρας αποτελεί προϊόν μελέτης του προφίλ των Βιετναμέζων, τα χαρακτηριστικά των οποίων οριοθετούνται γύρω από ης πολιτιστικές αναζητήσεις και τις εξερευνήσεις σημαντικών ιστορικών και αρχαιολογικών χώρων. Παράλληλα, οι εν λόγω πολυάριθμοι ταξιδευτές επενδύουν τα μέγιστα σε διακοπές χαλάρωσης ή σε συνδυαστικές εξορμήσεις. Την άνοιξη του 2018 οι Βιετναμέζοι επαγγελματίες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ακολουθήσουν διαδρομές του πολιτιστικού τόξου που παρουσιάστηκε στη Ho Chi Minn.

 

[ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ_ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, 01/09/2017]

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ by admin Posted in ΘΕΜΑΤΑ

Σχόλια - Προσθήκη σχολίου

You must be logged in to post a comment.