ΤΟ 4O GREEK GASTRONOMY FESTIVAL ΤΟΥ PORTO CARRAS GRAND RESORT ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Για 4η συνεχή  χρονιά το Porto Carras Grand Resort  μετατρέπει  την μαγευτική Σιθωνία στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό του καλοκαιριού. Από τις 17 Ιουνίου ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2017 και για 13 συνεχόμενα Σαββατόβραδα  διάσημοι chef, βάζουν την προσωπική τους πινελιά, δημιουργώντας  μοναδικά εδέσματα από εκλεκτά τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής και ειδικότερα του Πόρτο Καρράς.

Με βάση το σταθερό στόχο να εμπλουτισθεί το τουριστικό τρίπτυχο «φύση, θάλασσα και ήλιος», φέτος το Porto Carras Greek Gastronomy Festival  γίνεται ακόμη πιο ανάλαφρο και ανοιχτό. Καλοκαιρινές και εύγευστες γαστριμαργικές  δημιουργίες θα κατακλύσουν τοCrystal’s Restaurant, το κορυφαίο εστιατόριο του resort, στο ξενοδοχείο Meliton 5*  με την εξαιρετική θέα στην μαρίνα του Porto Carras και στην απέραντη θάλασσα της Χαλκιδικής . Η αυλαία φέτος ανοίγει με τον  Ανδρέα Κλαυδιανό το Σάββατο 17 Ιουνίου, ενώ στις 24 έπεται ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα συνθέτοντας μοναδικές δημιουργίες με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!

Τη σκυτάλη των επικούρειων δείπνων για τα υπόλοιπα σαββατόβραδα του καλοκαιριού παίρνουν δημιουργικοί σεφ όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, η Μαρία Εκμεκτσίογλου, η Ντίνα Νικολάου και πολλοί άλλοι κορυφαίοι βραβευμένοι έλληνες σεφ και προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομίας οι οποίοι επιδίδονται σε συνταγές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Με πρώτη ύλη τα προϊόντα που παράγει το Κτήμα Πόρτο Καρράς  και με την συνοδεία των εκλεκτών κρασιών του Κτήματος Πόρτο Καρράς, τα Σαββατόβραδα στη Χαλκιδική θα έχουν γεύση από ελληνικό καλοκαίρι!

 

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.gr/, 15/6/2017]

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ by admin Posted in ΘΕΜΑΤΑ

Σχόλια - Προσθήκη σχολίου

You must be logged in to post a comment.