ΙΤΑΛΙΑ, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

SLVkb2p6H0VHyFngNQ0bΙταλία, Ρωσία και Ολλανδία «διαλέγουν» τη Χαλκιδική! Στο επίκεντρο της Ευρώπης βρίσκεται φέτος η Χαλκιδική! Η αρχή έγινε στις 17-20 Απριλίου με τη φωτογράφηση μόδας για την ολλανδική «Vogue». Στη συνέχεια και για πρώτη φορά ρωσικό συνεργείο κινηματογράφησε τις ομορφιές της Χαλκιδικής, ενώ παράλληλα την ίδια περίοδο φιλοξενήθηκε στη Χαλκιδική και το τηλεοπτικό συνεργείο της RAI5 προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα για μία σειρά έξι επεισοδίων ντοκιμαντέρ με θέμα «The Sense of Beauty – Arte, Cultura, Natura».

Η περιοχή συγκεντρώνει φέτος μεγάλο ενδιαφέρον διεθνών ΜΜΕ, που ουσιαστικά τη διαφημίζουν σας χώρες του εξωτερικού. Ειδικότερα, ο φωτογράφος του γνωστού περιοδικού μόδας «Vogue» εξερεύνησε την περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη, όπου έγινε φωτογράφηση μόδας με πρωταγωνίστρια ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της Ευρώπης, την Jessie Bloemendaal. Επιπλέον, το μεγάλο ρωσικό ειδησεογραφικό κανάλι Russia 24 ταξίδεψε στη Χαλκιδική μεταξύ άλλων πέντε προορισμών στη χώρα μας. Στόχος της παραγωγής είναι να παρέχει στους Ρώσους τουριστικούς πράκτορες χρήσιμες πληροφορίες, προκειμένου να ενημερώνουν καλύτερα Ρώσους τουρίστες.

Παράλληλα, γνώρισε από κοντά τις ομορφιές της Χαλκιδικής και το τηλεοπτικό συνεργείο της RAI5. Το ντοκιμαντέρ που κινηματογραφείται στη χώρα μας περιλαμβάνει πλάνα από τον Όλυμπο, τα Μετέωρα και τη Χαλκιδική και ειδικότερα από τα Αρχαία Στάγειρα, την Ουρανούπολη, τη Βαρβάρα, το καρνάγιο και το Πολιτιστικό Κέντρο της Ιερισσού καθώς και σε περιοχές της Σιθωνίας και της Κασσάνδρας.

[ΠΗΓΗ: Δημοκρατία της Βορείας Ελλάδας, 5/5/2017]

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ by admin Posted in ΘΕΜΑΤΑ

Σχόλια - Προσθήκη σχολίου

You must be logged in to post a comment.