Η “ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ” ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

SONY DSC

Το Σάββατο που μας πέρασε, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η Παραμυθοχώρα στο Στρατώνι άνοιξε τις πύλες της μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα. Αποτέλεσμα της αγάπης των εθελοντών Στρατωνιτών για το θεσμό και με τη βοήθεια των φορέων του Στρατωνίου, και φέτος η Παραμυθοχώρα περιμένει μικρούς και μεγάλους για να τους προσφέρει μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα μέσα στο γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε ο πρώην Δήμαρχος κ. Χρήστος Πάχτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κωνσταντίνος Κατσαβαβάκης και κ. Γεώργιος Γλυνιαδάκης, οι  τοπικοί σύμβουλοι του Στρατωνίου, ενώ το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος της κοινότητας Στρατωνίου κ. Νίκος Ζαγοράκης. Η γιορτή των εγκαινίων περιελάμβανε πυροτεχνήματα και χριστουγεννιάτικους σκοπούς από την Φιλαρμονική Μπάντας της Δ.Ε. Τρίγλιας.

Το σκηνικό της Παραμυθοχώρας αποτελείται από έξι σπιτάκια, το κάθε ένα με ξεχωριστό θέμα: Έτσι θα δείτε το Σπίτι του Αγίου Βασίλη, το Ταχυδρομείο, το Σπίτι των Κατασκευών, των Ξωτικών και των Τεχνών, το Σοκολατόσπιτο και το Παραμυθόσπιτο. Ένα τραινάκι διασχίζει το «χωριό», ενώ το εορταστικό σκηνικό συμπληρώνουν η Λίμνη των Ευχών και το Λούνα Παρκ με τραμπολίνο, παγοδρόμιο και άλλα παιχνίδια

Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να ενημερώνονται για τα happening και τις δράσεις μέσα από την ιστοσελίδα της Παραμυθοχώρας (www.paramythoxora.gr). Για περισσότερες πληροφορίες τηλέφωνο επικοινωνίας 693 725 7375 και e-mail info@paramythoxora.gr . Μην ξεχνάτε πως θα υπάρχει λεωφορείο για την δωρεάν μετακίνηση επισκεπτών από τη Θεσσαλονίκη.

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ by admin Posted in ΘΕΜΑΤΑ

Σχόλια - Προσθήκη σχολίου

You must be logged in to post a comment.