Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

IMG_7514

Με θέμα στα χνάρια του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 21 Νοεμβρίου στην καρδιά του Μιλάνου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε μία παρουσίαση του προορισμού σε δημοσιογράφους, Tour Operators και Διευθυντές Σχολικών Μονάδων της Λομβαρδίας.

Την παρουσίαση έκανε ο Ιταλός βραβευμένος δημοσιογράφος Gian Mario Marras ο οποίος επισκέφθηκε πριν από μερικές μέρες την Βεργίνα, την Πέλλα, τη Θεσσαλονίκη και την Αμφίπολη, στο πλαίσιο ενός αφιερώματος για το Touring Club.

Η παρουσίαση συνεχίστηκε με προβολή φωτογραφιών από τα ωραιότερα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας μέσα από το φακό του Γιάννη Ζαρζώνη και video της περιοχής που ετοίμασε η Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας αποκλειστικά για την προσέλκυση σχολικού τουρισμού από την Ιταλία.

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κάνει μία τόσο εξειδικευμένη παρουσίαση με την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής. Η εκδήλωση είχε σαν στόχο να φέρει στην Κεντρική Μακεδονία εκπαιδευτικές εκδρομές μαθητών από την Βόρεια Ιταλία, αλλά και group για θεματικό τουρισμό, ειδικά αυτή την περίοδο όπου η Ιταλική αγορά αναζητά νέους προορισμούς.

ΠΗΓΗ: ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ, 26-11-2014

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ by admin Posted in ΘΕΜΑΤΑ

Σχόλια - Προσθήκη σχολίου

You must be logged in to post a comment.