ΓΕΥΣΕΙΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

xalkidiki13

Αρώματα και γεύσεις από τη γαστρονομία της Χαλκιδικής με τοπικά προϊόντα είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επίσημοι καλεσμένοι του δείπνου που παρέθεσε η περιφερειακή ενότητα και ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής. Στο δείπνο, που δόθηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης με σκοπό την προώθηση της εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων της Χαλκιδικής και την τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, συμμετείχαν εκπρόσωποι κρατών, επιμελητηρίων, τουριστικοί φορείς, γνωστοί σεφ, εμπορικοί αντιπρόσωποι αλλά και παραγωγοί της Χαλκιδικής. Οι σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βόρειας Ελλάδας με τον πρόεδρο της Γιώργο Μαστροδημήτρη και τον χαλκιδικιώτη σεφ του ξενοδοχείου “MET” Δημήτρη Τσανανά ετοίμασαν τα εδέσματα με προϊόντα της Χαλκιδικής που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους . Οι βραβευμένοι σεφ Λευτέρης Λαζάρου, Βασίλης Καλλίδης, Βησσαρίων Παρθένης, Δόξης Μπεκρής, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Στέλλα Σπανού και η γευσιγνώστρια Κική Εμμανουηλίδου εντυπωσιάστηκαν από την ποικιλία και την άριστη ποιότητα των εδεσμάτων και των οίνων της Χαλκιδικής. Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του αγιορείτη πατέρα Επιφάνιου του Μυλοποταμινού που μαγείρεψε τα εξαιρετικά μύδια Ολυμπιάδας.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ by admin Posted in ΘΕΜΑΤΑ

Σχόλια - Προσθήκη σχολίου

You must be logged in to post a comment.