ΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

4

Δημοσιεύθηκε στις 15.01.2015, το Προεδρικό Διάταγμα (ΦΕΚ Α 7/15-01-2015) για την ίδρυση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στο Δήμο Αριστοτέλη, γεγονός το οποίο αλλάζει τα δεδομένα στη διαχείριση των χερσαίων ζωνών των λιμανιών και «ανοίγει» το δρόμο για την ουσιαστική ανάπτυξή τους.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, κ. Ι. Μίχος, δήλωσε:

«Ένα αίτημα δεκαετιών των κατοίκων του Δήμου μας και ιδιαίτερα των ψαράδων μας, δικαιώνεται με τη δημοσίευση του ΠΔ για τη μεταφορά της διαχείρισης του Λιμενικού Ταμείου στη δικαιοδοσία του Δήμου μας. Το γεγονός αυτό, ανοίγει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης για την περιοχή μας, ενώ παράλληλα, βελτιώνει τις συνθήκες για την μόνιμη επίλυση χρόνιων προβλημάτων σε όλα τα λιμάνια, τις σκάλες και τις παράκτιες περιοχές του Δήμου. Εκ μέρους όλων των δημοτών και εγώ προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν για την υλοποίηση αυτού του στόχου.

»Ως Δημοτική Αρχή, γνωρίζουμε ότι ο δρόμος της αναδιοργάνωσης και της ανάπτυξης του Δήμου είναι μακρύς και δύσκολος. Ωστόσο, θετικές εξελίξεις, όπως αυτή της ίδρυσης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, βελτιώνουν τις συνθήκες για την επίτευξη των στόχων και των δεσμεύσεων της Δημοτικής Αρχής, πάντοτε με την αρωγή και τη συμμετοχή όλων των πολιτών».

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ by admin Posted in ΘΕΜΑΤΑ

Σχόλια - Προσθήκη σχολίου

You must be logged in to post a comment.