ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Τα Ikos Olivia και Ikos Oceania στη Χαλκιδική αναδείχθηκαν στην 1η και την 3η θέση παγκοσμίως και στην 1η και τη 2η θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ως τα καλύτερα all inclusiv resorts.

Μεγάλα ποιοτικά βήματα κάνει ο ελληνικός τουρισμός, ο οποίος πλέον διακρίνεται για το προϊόν που προσφέρει και σε παγκόσμιο επίπεδο. Απόδειξη η πρωτιά που κέρδισε ο όμιλος Sani- Ikos από τις μετρήσεις της μεγαλύτερης τουριστικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας στον κόσμο, της TripAdvisor.

Πιο συγκεκριμένα, ο ξενοδοχειακός όμιλος της οικογένειας Ανδρεάδη και του Oaktree Capital Management κέρδισε το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο στα βραβεία της πλατφόρμας που βγαίνουν από τα σχόλια των ίδιων των τουριστών. Τα Ikos Olivia και Ikos Oceania στη Χαλκιδική αναδείχθηκαν στην 1η και την 3η θέση παγκοσμίως και στην 1η και τη 2η θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ως τα καλύτερα all inclusiv resorts. Η φετινή σεζόν άλλωστε αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη Sani- Ikos, αφού ανοίγει τις πύλες του το Ikos- Dassia στην Κέρκυρα, μια επένδυση που έφτασε τα 110 εκατ. ευρώ, ενώ το 2019 θα κάνει εγκαίνια και το Ikos- Resort στην Κω. Στα βραβεία Travellers’ Choice της TripAdvisor υπήρχαν και άλλες ελληνικές παρουσίες. Συνολικά βραβεύτηκαν 25 ελληνικά ξενοδοχεία σε διάφορες κατηγορίες.

 

[ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, 25/01/2018]

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ by admin Posted in ΘΕΜΑΤΑ

Σχόλια - Προσθήκη σχολίου

You must be logged in to post a comment.