TO NATIONAL GEOGRAPHIC «ΥΜΝΕΙ» ΤΗΝ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ύμνους για την Αμμουλιανή επιφυλάσσει το ένθετο περιοδικό «Traveler» του ολλανδικού «National Geographic», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα. Μάλιστα, προτείνει το νησάκι της Χαλκιδικής στους δυνητικούς επισκέπτες ως μεσογειακό προορισμό καλοκαιρινών διακοπών και γαστρονομικό παράδεισο.

Την ίδια ώρα, αντίστοιχη έκδοση του «Griekenland Magazine» εξαιρεί το τουριστικό προϊόν του. Πάνω από 30 έντυπα και ηλεκτρονικά ολλανδικά δημοσιεύματα έχουν περιγράφει τα τελευταία χρόνια με κάθε λεπτομέρεια την ανατολική Χαλκιδική στο ολλανδικό κοινό, ενώ τρία τηλεοπτικά αφιερώματα έχουν απογειώσει τη φήμη της προαθωνικής χερσονήσου ως προορισμού διακοπών που συνάδει με το προφίλ της ολλανδικής τουριστικής αγοράς, όπως αναφέρει ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Και την Ολυμπιάδα

Προσεχώς η Ολλανδή blogger Bettina Neseker, που βρέθηκε προ ημερών στην ανατολική Χαλκιδική, αναμένεται να περιγράφει την περιοχή της Ολυμπιάδας ως ιδανικό τόπο οικογενειακών διακοπών στο www.citymom.nl , το οποίο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 30.000 μοναδικών επισκεπτών κάθε μήνα, ενώ ένα δεύτερο ρεπορτάζ θα αναρτηθεί στο www.ilovegriekenland.nl , το οποίο έχει δημιουργηθεί από το γραφείο του EOT Κάτω Χωρών, ειδικά για την ευρηματική διαφημιστική καμπάνια που δημιουργούν οι ίδιοι οι Ολλανδοί bloggers που ταξιδεύουν στην Ελλάδα.

«Η πρόσφατη επίσκεψη της Ολλανδής blogger Bettina Neseker στην ανατολική Χαλκιδική ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα της συνεχούς προσπάθειας προώθησης της περιοχής στην ολλανδική τουριστική αγορά, η οποία αποτελεί πλέον μεγάλη δεξαμενή εισροής επισκεπτών σε αυτήν» αναφέρει ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού.

 

[ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, 3/8/2017]

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ by admin Posted in ΘΕΜΑΤΑ

Σχόλια - Προσθήκη σχολίου

You must be logged in to post a comment.