ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

thessaloniki_trivago_594676170

Με νέα προγράμματα κατάρτισης τομέων του τουρισμού – πιστοποιημένα- στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.) ανοίγουν… 11.560 θέσεις εργασίας! Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης επισημαίνει ότι «τα προγράμματα εκπαίδευσης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. στοχεύουν στην ποιοτική αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών ώστε να καλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες της αγοράς με σωστά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, ιδιαίτερα σε τομείς, όπως ο τουρισμός που αποτελεί κινητήρια δύναμη για την οικονομία του τόπου μας»

Η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. Μαρία Πασχαλίδου προσθέτει ότι «τα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης στέκονται δίπλα και… ΕΜΠΡΑΚΤΑ σε όσους τα χρειάζονται για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους και να πιστοποιήσουν την κατάρτιση τους. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι εκπρόσωποι της οφείλουμε να ακούμε τις ανάγκες τους κι έτσι κάνουμε…»

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χαλκιδικής και πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος «Το καταρτισμένο προσωπικό είναι επένδυση για μια ξενοδοχειακή μονάδα αλλά και το μέλλον του τουρισμού» Τέλος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής Δημήτρης Χαδαλής προσθέτει ότι «η βαριά βιομηχανία της χώρας μας, ο Τουρισμός, χρειάζεται έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό» Εγγραφές γίνονται μέχρι 13/2/2017 και στο τηλέφωνο 2310 313 414.

[ΠΗΓΗ: KARFITSA, 04/02/2017]

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ by admin Posted in ΘΕΜΑΤΑ

Σχόλια - Προσθήκη σχολίου

You must be logged in to post a comment.